News
Een aangename werkomgeving, ook voor thuiswerkers

Met de aangepaste maatregelen naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) is telewerken op dit moment de norm. Om toch zo efficiënt mogelijk van thuis uit te kunnen werken, is een goede akoestiek dan ook onmisbaar.

een-aangename-werkomgeving-ook-voor-thuiswerkers.jpg

Met de aangepaste maatregelen naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) is telewerken op dit moment de norm.  

Over heel het land sporen werkgevers hun medewerkers aan om van thuis uit te werken, indien de functiebeschrijving dat toelaat. En dat vraagt om heel wat flexibiliteit, zowel van de werkgever als van de werknemer. 

Want niet alleen de werkende mensen vertoeven thuis, ook de kinderen, partners en huisdieren zijn voortdurend van de partij. Om toch zo efficiënt mogelijk van thuis uit te kunnen werken, is een goede akoestiek dan ook onmisbaar

Het belang van een goede akoestiek 

Dat een degelijke akoestiek op kantoor uitermate belangrijk is voor personeel, is algemeen bekend. Wanneer uw werkplek niet meer op kantoor, maar thuis is, geldt dit natuurlijk nog steeds. Het effect van thuiswerken op het gezin valt dan ook niet te ontkennen. Denk maar aan spelende kinderen in huis, gefrustreerde ouders, geroep en getier. Met een slechte akoestiek kan dit heel wat nefaste gevolgen hebben voor u persoonlijk én voor uw geleverde prestaties. Een verminderde productiviteit, hoofdpijn en een hoge bloeddruk zijn enkele mogelijke klachten.  

En deze zaken werken onvermijdelijk in op uw mentale gezondheid. Denk maar aan een burnout of een depressie. De oplossing? Een degelijke geluidsdemping

Met wandpanelen of tussenschermen kan u voortaan modulair en flexibel werken. Zo deelt u eenvoudig uw woonkamer op in werkruimte enerzijds, en speelruimte voor de kinderen anderzijds. Naast de visuele afscherming, die een duidelijke afscherming biedt voor het hele gezin, zal ook het geluidsniveau verminderen. De schermen vangen namelijk de nagalm op, zodat u rustiger kan werken in een thuisomgeving. 

Bye bye drukke werkomgeving, hello rust! 

Akoestische panelen van DOX Acoustics

akoestische-panelen-van-dox-acoustics.jpg

DOX Acoustics heeft heel wat akoestische mogelijkheden in het gamma waardoor uw productiviteit van thuis uit de hoogte in zal schieten. Voor de thuiswerkers die graag een concentratieplek of afscheiding wensen raden wij akoestische plafondeilanden of wand- en plafondpanelen aan:

Deze bevestigt u mechanisch aan de wand of het plafond. Een budgetvriendelijke, innovatieve en esthetische oplossing voor uw thuiskantoor!

Ook hebben we flexibele elementen in ons arsenaal die u vrijstaand in de ruimte kan plaatsen, zoals een Kubus of Totem. 7 Totems staan permanent ter beschikking voor een demo van 1 week! 

Ten slotte bieden ook akoestische schermen de ideale hulp bij het creëren van een optimale akoestische werkomgeving. Deze modulaire oplossing kan nadien ook steeds verplaatst worden naar een nieuw kantoor of ruimte. 

Bent u ook fan, maar heeft u onze oplossing slechts voor tijdelijke duur nodig? Geen probleem. Onze producten kan u op basis van een huurmodel tijdelijk aanschaffen. 

Werkt u ook in gewone omstandigheden geregeld van thuis, dan kan u ook één van onze producten aankopen. We hebben voldoende voorraad in ons magazijn, zodat we het materiaal meteen kunnen uitleveren. 

Interesse? Neem gerust contact op! Dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

News

Join our team !

Join our DOX-team of experts and contribute to the growth of our company and our brands. We are looking for 2 profiles:
Read more

DOX Acoustics op Architect@Work Brussel!

ARCHITECT@WORK Brussels maakt zich op voor haar allereerste editie met als centraal thema "Future Proof". Op 1 & 2 juni 2022 gaat de beurs door op de herbestemde industriële site rond het voorma...
Read more

NEW in range

At Architect@Work we present our newest products in our range. Get a preview of the latest acoustic innovations here.
Read more

Dag van de medewerker!

Vandaag op Dag van de Medewerker zetten we het team van DOX Group wat extra in de kijker! Want niet enkel vandaag, maar elke werkdag opnieuw vormen onze medewerkers het fundament van ons bedrijf!  H...
Read more

Subscribe to the newsletter

Keep up to date with all DOX novelties

;