Vacancies
Sales Engineer

DOX zoekt een Sales Engineer voor regio Antwerpen/Limburg (m/v/x). Ben jij wie we zoeken? Stuur ons je CV en motivatiebrief.

Apply Now

What are we looking for?

Functie

Na een doorgedreven interne opleiding ben jij de specialist in ons zeer divers gamma van akoestische oplossingen, op vlak van ruimteakoestiek. Je klanten zijn (binnenhuis)architecten en bouwheren van publieke gebouwen, scholen, bedrijven tot zelfs industriële complexen.

Je praktische expertise en vooral je betrokkenheid bij elk project overtuigt de klanten van onze hoge kwaliteit en sterke service. Jij bent de contactpersoon die oplossingen zoekt en uitwerkt, waarbij je kan terugvallen op een uitstekende interne administratie en project management team. De focus ligt op het aanreiken van geschikte akoestische oplossingen in interactie met de gebruiker, zijn behoeften en zijn context.

Op commercieel vlak begeleid je de projecten van A tot Z. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Profiel

We zoeken een gedreven SALES ENGINEER voor onze projecten die zich met veel enthousiasme verdiept in ons productengamma. Iemand die  planmatig kan werken,  initiatief neemt waar nodig en helemaal thuis is in een digitale werkomgeving. Naast Nederlands, is een goede kennis van Engels en Frans een pluspunt. Heb je ervaring in binnenhuisinrichting of in de algemene bouw dan is dit zeker een meerwaarde. Ben je in het bezit van een relevant bachelorsdiploma, leergierig en heb je de ambitie om mee te groeien met ons bedrijf? Dan leren we je graag kennen.

What do we offer?

Omdat we op zoek zijn naar een SALES ENGINEER die onze commerciële visie efficiënt kan vertalen, voorzien we een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Een comfortabel home officepakket zorgt ervoor dat je makkelijk van thuis uit kan werken.

News

NEW in range

At Architect@Work we present our newest products in our range. Get a preview of the latest acoustic innovations here.
Read more

Acoustic solutions for coworking spaces

Prompted by ever-changing circumstances and remote working, more and more companies will choose to use coworking spaces rather than buy or rent an office. This offers all the advantages of an office w...
Read more

ACoustics as a Service (ACaaS)

Maak kennis met het concept van ACoustics as a Service, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat: een dienst dat flexibiliteit, duurzaamheid en functionaliteit combineert met een pay-as-you-g...
Read more

Improving acoustics in public buildings

Good acoustics are also essential in public buildings. These are often classical buildings where little attention was paid initially to a good acoustic climate. In addition, public buildings often hav...
Read more

Subscribe to the newsletter

Keep up to date with all DOX novelties

;