Reeds gerealiseerde projecten
Absorptie in slachthuis

DOX Acoustics werd aangesproken om de nagalm in een slachthuis ruimte drastisch te verminderen. Maar omdat dit een zeer vochtige ruimte is, was de product keuze beperkt tot onze Whisper panelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

Het volledige plafond werd bezet met Whisper vochtbestendige panelen (met uitzondering van de balken), alsook de wand bovenaan, waar beide oppervlakken samenkomen. De platen werden mechanisch verankerd met isolatiepluggen. 

Owv de grote hoogte van het plafond (6.56m) werd er gewerkt met een schaarlift. 


Bouwheer: Slachthuis Swaegers
Oplevering: 2020
Locatie: Hoogstraten
Sectoren

Producten gebruikt in dit project

Nieuws

Dag van de medewerker!

Vandaag op Dag van de Medewerker zetten we het team van DOX Group wat extra in de kijker! Want niet enkel vandaag, maar elke werkdag opnieuw vormen onze medewerkers het fundament van ons bedrijf!  H...
Lees verder

NIEUW in het GAMMA

Op Architect@Work stellen we onze nieuwste producten voor in ons gamma. Krijg hier al een voorproef op de recentste akoestische innovaties. 
Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;