Reeds gerealiseerde projecten
Akoestische wandpanelen in Zwembadhal Sportoase

De nagalmtijd werd drastisch verlaagd in de grote zwembadhal van het nieuwe sportcomplex te Heis-op-den-Berg. De klant was uitermate tevreden van zowel het resultaat als de samenwerking met DOX Acoustics.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

Zie ook deze videomontage.


Architect: Ld Architecten
Bouwheer: Sportoase
Bouwpartner: Groep Van Roey
Oplevering: 2019
Resultaat: Tnom: 2,5--> 2
Locatie: Heist-op-den-Berg
Toepassingen

Producten gebruikt in dit project

Nieuws

NIEUW in het GAMMA

Op Architect@Work stellen we onze nieuwste producten voor in ons gamma. Krijg hier al een voorproef op de recentste akoestische innovaties. 
Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;