Reeds gerealiseerde projecten
Akoestiek optimaal verbeterd in polyvalent leercentrum Universiteit Antwerpen

Bij ombouwen van een grote bibliotheekruimte in een polyvalent leercentrum voor 200-tal studenten op campus Middelheim (Universiteit Antwerpen) werd DOX Acoustics gevraagd om oplossingen aan te reiken voor het optimaliseren van de akoestiek in deze ruimte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

Er werd gekozen voor onze D-Panel Sound panelen wegens hun akoestische performantie, hun flexibele vormgevingsmogelijkheden, hun lichte gewicht (geschikt voor gyproc-plafond) en omdat deze panelen voldeden aan de budgettaire eisen van de klant.

Het resultaat van fase 1 was voor de klant erg overtuigend. De doelstelling was perfect gehaald waardoor de tweede fase niet meer nodig bleek. Budget kwam hierdoor vrij voor de verdere afwerking en inrichting van het gebouw.
Bouwheer: Universiteit Antwerpen
Oplevering: 2015
Locatie: Campus Middelheim, Wilrijk
Sectoren Toepassingen

Producten gebruikt in dit project

Nieuws

NIEUW in het GAMMA

Op Architect@Work stellen we onze nieuwste producten voor in ons gamma. Krijg hier al een voorproef op de recentste akoestische innovaties. 
Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;