Reeds gerealiseerde projecten
Absorptie in slachthuis

DOX Acoustics werd aangesproken om de nagalm in een slachthuis ruimte drastisch te verminderen. Maar omdat dit een zeer vochtige ruimte is, was de product keuze beperkt tot onze Whisper panelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Specificaties

Het volledige plafond werd bezet met Whisper vochtbestendige panelen (met uitzondering van de balken), alsook de wand bovenaan, waar beide oppervlakken samenkomen. De platen werden mechanisch verankerd met isolatiepluggen. 

Owv de grote hoogte van het plafond (6.56m) werd er gewerkt met een schaarlift. 


Bouwheer: Slachthuis Swaegers
Oplevering: 2020
Locatie: Hoogstraten
Sectoren

Producten gebruikt in dit project

Nieuws

NIEUW in het GAMMA

Op Architect@Work stellen we onze nieuwste producten voor in ons gamma. Krijg hier al een voorproef op de recentste akoestische innovaties. 
Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;