Realised projects
Akoestisch renovatieproject bij het Sint-Eduardusinstituut in Merksem

Het Sint-Eduardusinstituut staat al meer dan honderd jaar bekend als school van de Broeders van Liefde. Sint-Eduardus zet sport en wetenschappen centraal en biedt een sterke basis voor hogere opleidingen. Ze motiveren hun leerlingen om zich te blijven ontwikkelen en zo tot een positief zelfbeeld te komen. Leerlingen worden opgeleid tot jongvolwassenen met een nieuwsgierige houding, een sportieve geest en een gezonde levensstijl.

Request a free quote

Characteristics

12-May-2022

Sport en beweging zijn gewond en erg goed voor ontwikkeling. Daarbij staat veiligheid voorop. Geluidsoverlast is echter een grote boosdoener voor deze veiligheid. Een slechte akoestiek veroorzaakt gehoorproblemen, vermoeidheid, slechte spraakverstaanbaarheid en stemproblemen. 

In de gymzaal van het Sint-Eduardusinstituut hebben we oude akoestische plafondpanelen (pyramidepanelen) vervangen door: 

✔ Plano Polar

Deze panelen bieden uitstekende absorptiewaarden, zowel in lage als in hoge frequentiebereiken. Met het geringe gewicht, variabele paneelformaten en elementdiktes zijn de Plano Polar plafondpanelen de perfecte akoestische oplossing voor een gymzaal. 


Client: Sint-Eduardusinstituut
Delivery: 2022
Location: Merksem
Sectors Appliations

Products used in this project

Curious about our other projects?

Check out our other projects and find inspiration

News

Join our team !

Join our DOX-team of experts and contribute to the growth of our company and our brands. We are looking for 2 profiles:
Read more

Subscribe to the newsletter

Keep up to date with all DOX novelties

;